Fodervärd sökes till underbart sto!

Inlagd: 2017-11-14    Annonsid: 128141
Fodervärd sökes till underbart sto!. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Då livet kom emellan så söker jag fodervärd till mitt fantastiska 7-åriga sto på drygt 160 i mankhöjd. Hon fick föl juni -16 och i oktober -16 red jag in henne och påbörjade utbildning. I dagsläget så rids hon i alla gångarter, hoppar banor på 60 cm, tränar skolor samt rids ut i alla gångarter.

Hon är en väldigt personlig häst med mycket som pågår i huvudet och man får hela tiden tänka att hon är som en unghäst i psyket. Världens goaste från marken och charmar alla, men i ridningen så kräver hon sin ryttare som är lugn, orädd, duktig och alltid behåller lugnet. Hon är alltså ingen nybörjarhäst utan hon behöver en duktig och erfaren ryttare med vettigt och ödmjukt hästtänk och ridning.

Hon är en varmblodig travhäst men är aldrig startad på banan då hon hela tiden tydligt visat att hon trivs bättre under sadel.
Har otroligt fina gångarter och ett stort plus för galoppen - som hon fortfarande behöver stärka sig i.

Planen är fodervärd i 1 år till att börja med, men finns andra förslag så är jag öppen för att diskutera.

Finns mycket mer att berätta om min tjej samt bilder och filmer. Hör gärna av er och berätta mer om er själv och vad ni kan erbjuda. Ni som mailat tidigare för gärna höra av er igen.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Malin Rajala 
Ort  Sundsvall  
Län  Västernorrland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.