Medryttare sökes

Inlagd: 2017-11-14    Annonsid: 128134
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 500 kr 
Hej!

Söker medryttare till en 10-årig varmblodsvalack. Han är ca167 cm i mkh.
Grundutbildad i ridningen, och lätt att markarbeta på töm.
Jag söker en vuxen medryttare som är lugn i sitt sätt då detta är en häst som ibland blir lite osäker/nervig i vissa situationer. Han är supersnäll men har som sagt tillfällen då han är lite mer på tårna.
Han behöver gå mera än vad jag hinner pga oregelbundna arbetstider. Jag räknar med att behöva hjälp minst 2 ggr i veckan, Jag arbetar även mycket helger så helgdagar ingår också. Ingen vecka är den andra lik.

Promenader, paddocken eller rida ut, du får göra vad du vill bara han får komma ut och röra på sig! De dagar du är där fixar du i stallet för honom också med mockning/mat osv.

Han står i Skårby mellan Kungälv och Kode.

Låter det intressant så skicka ett mail om vem du är och vilken typ av häst du letar efter så pratar vi vidare om ni kan tänkas passa ihop!

/mvh TinaPris  500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Tina 
Ort  Kareby  
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.