Medryttare till snällt C-ponny sto

Inlagd: 2017-11-14    Annonsid: 128123
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 350 kr 
Söker efter en medryttare till mitt c-ponny sto 2-3 dagar i veckan. Söker dig som vill rida både ute och på banan. Snällt sto som går i vår verksamhet men pga att vi skall ha barn söker jag nu någon som är intresserad av att pyssla och rida övriga dagar. Snäll i alla lägen att både rida och hantera. Van vid det mesta och är inga problem att rida ut på. Hoppning är uteslutet så söker dig som inte är intresserad av detta, i övrigt är hon en riktig läromästare som gör rätt när ryttaren gör rätt. På gården finns paddock och manege. För mer information och bokning av provridning, skicka ett mail och berätta mer om dig själv och vad du söker.
Det går inga bussar så körkort eller förälder som kör är nödvändigt. Är du under 15 år skall du ha förälder som är med vid ridning/hantering. Som medryttare sköter du ponnyn de dagar som är överenskommet samt mockar och fyller vatten.


Pris  350 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Charlotta 
Ort  Säve 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.