Tokka och Katla söker fodervärdar

Inlagd: 2017-11-14    Annonsid: 128103
Tokka och Katla söker fodervärdar. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 2000 kr 
Dessa två guldklimpar söker fodervärdar. Allra helst tillsammans.

KATLA,född 2005,se bild på Katla på vår hemsida ridtur.se (turhästar) Hon kom till oss som föl från Island och har vuxit upp i vår flock på gården. Hon är ganska stor,141cm, charmig och social dessutom exemfri.

TOKKA,(bilden ovan) är född 2009 och är snäppet högre än Katla i manken för hon har Irish Cob/Frieser/Nsv från pappas sida ( se hemsidan ridtur.se TOY :)... är däremot vassare än Katla i tölten.. Född hemma på gården och uppvuxen i flocken.Hon är också social och trevlig.
- Är du intresserad så RINGER du 0709 390214 för mer information. Vi skriver ett väl fungerande avtal så vi vet våra respekive ansvarsområden. Fodervärdstiden är från och med nu till juni 2018 och avgiften är 2000:- per häst ( engångskostnad) Kan du ta både Katla och Tokka blir fodervärdsavgiften 3000:- för de båda. Hästarnas utrustning ingår. Har du egen gård är det optimalt.
Pris  2000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Åsa Olsson 
Ort  Stjärnhov 
Län  Södermanland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.