Vill du sköta, rida och jobba med hästar?

Inlagd: 2017-11-13    Annonsid: 128060
Vill du sköta, rida och jobba med hästar?. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Här är ett jobb för dig som älskar hästar!
Andreagårdens Ridcenter har jobbet för dig, ung ambitiös tjej eller kille som vill jobba med hästar och utveckla sitt kunnande.
Tjänsten har fasta arbetstider och i jobbet ingår ridning av skolhästar (ev även unghästridning) och traditionell stalltjänstgöring.
Kommer du långväga ifrån finns bostad för dig och har du egen häst så går det utmärkt att ta med och stalla upp den här på Andreagården.
Andreagårdens Ridcenter är en modern ridanläggning som har ett komplett träningskoncept för ryttare och hästar/ponnyer i alla nivåer, från mindre vana till avancerade. Meriterade tränare erbjuder lektioner och kurser i både dressyr och hoppning. Hopptränare Ted Nätterqvist (A-tränare) är knuten till anläggningen.
Andreagårdens Ridcenter finns i Räng som ligger strax utanför Höllviken. Vår anläggning har ett stort nytt ridhus 87x20 m, en stor utebana ett och nybyggt stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm. Alla hästarna på anläggningen får daglig utevistelse i någon av de alla stora fina rasthagarna som vi har i anslutning till anläggningen.
Vill du veta mer eller anmäla dig som sökande till tjänsten är du varmt välkommen att ringa Eva-Mari Bengtsson på tel 070-662 03 92 eller maila info@andreagarden.se.
Läs mer om vår verksamhet och se fler bilder och på vår hemsida www.andreagarden.se.
Det här är ett jobb för dig som vill ingå i ”The big happy family” på Andreagården!Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Andreagårdens Ridcenter 
Ort  Räng 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.