Arabvalack söker foderhem

Inlagd: 2017-11-11    Annonsid: 127958
Arabvalack söker foderhem. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 0000 kr 
Pga studier letar jag nu ett långvarigt foderhem till min grabb.
Han har gjort det mesta. Inkörd, tolkad, riden western, akademiskt, engelskt, rids med bara halsring, skolad från marken att lös göra galoppiruetter, piaff, början på passage, öppna, sluta etc. Jag bedriver eget företag och han har i företaget fått vara med på otaliga uppvisningar, vara demonstrationshäst på clinics, och som lärare till många elever. Han är med andra ord en välberest herre som man kan ta med överallt utan problem. Okomplicerad och ALLTID glad. Uteritter och galopper i skogen är såklart en favorit, men går med på vad än man vill hitta på.
Självklart snäll att sko, lasta, duscha, hantera, är 110% trafiksäker etcetc.
F. 2004, 149 cm i mkh.
Han är extremt ranglåg. Inte flockbunden alls, så inga problem att ha honom inne själv, i hagen själv, rida ut själv, rida ifrån övriga gruppen etc.
Kan skutta lite på ridturer för att han är pigg, men aldrig dum. Väldigt tuff då det kommer till att gå över läskiga saker eller i nya miljöer.
Ingen nybörjarhäst då han är så pass känslig i ridningen.
Söker ett hem med mycket utevistelse, hästkompisar och någon som gillar att bara ha kul med sin häst. Maxvikt 65 kg. Långa transporter är inget problem!
Letar foderhem för ca 2-4 år, för ev. senare försäljning, beroende på hur han trivs etc.
Har haft honom sedan föl, så väldigt mån om var han hamnar.
Är nyligen tandraspad, vaccinerad, avmaskad och fullt försäkrad hos Agria A1.
Fler bilder finns på www.carolineletzner.com
Filmer kan skickasPris  0000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Caroline 
Ort  Skellefteå 
Län  Västerbotten 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.