Kunnig medryttare/tävlingsryttare sökes

Inlagd: 2017-11-11    Annonsid: 127942
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 0-1000 kr 
Söker medryttare till min storhäst på 168 cm 1-3 dagar beroende på vad för upplägg vi bestämmer. Det är en hopphäst men som behöver ridas till och musklas innan hon kan börja tävla. Hon är väldigt spänd i ridningen och känslig för skänkeln, och stressar upp dig om man är för hårt. Dock är hon världens snällaste häst, skulle aldrig bocka eller vara dum.

Söker dig som har flera år ridvana och vet hur man rider dem här typen av hästar, söker alltså ingen ridskoleryttare. Du får väldigt gärna tävla och träna i både dressyr & hoppning. Gärna en tävlingsryttare som söker häst. 😊 du ska rida varierat och kunna hjälpa till att muskla henne samt få henne mer avslappnad och lugn i ridningen.
Är öppen för förslag ang upplägg, hör av Dig för mer information!

Stallet finns i Lindome i ett stall med manege, utebana ridavägar osv.. Bil är att föredra.


Pris  0-1000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ellinor 
Ort  Mölnlycke  
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.