Lilla röd söker Tuff och duktig ryttare

Inlagd: 2017-11-10    Annonsid: 127931
Lilla röd söker Tuff och duktig ryttare. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Lilla röd kallas han pga att han är väldigt rödhårig. Han är bestämd, han är trotsig, han är eldig och han är helt fantastisk.
Rids han ofta så är han den mysigaste och trevligaste, men ni nä vi saknar ryttare blir han ohyfsad, brötig, tjafsig och allmänt jobbig.
Han har en helt underbar hoppteknik, det är verkligen nåt han älskar och han hoppar lätt en meter och lite till. Han an bli väldigt storhoppande på titthinder.
Han är väl grundriden, men det är inte alltid an visar det, så ryttaren måste våga vara bestämd och hård vid behov men mjuk och berömmande all annan tid.
Han är i te mycket dressyrriden, men kan komma långt med rätt ryttare. Han ar lätt för sig, mjuk och känslig med stora rörelser. Piaff är hans främsta gångart när han försöker komma undan ;-)
Han är mest westernriden och har testat på kor med beröm.
Han vill helst hitta en ryttare som kommer MINST 7 gånger i veckan, men all ridning är bättre än ingen som han får idag.
Det kostar 1000kr/ månad och då åtar man dig att rida MINST 5 gånger i månaden, gärna mer.
Som medryttare ägnar du all tid åt hästen, alla stalldysslor sköter personal.
Du lägger själv upp dina planer och det finns tränare på gården el i närheten, alt så tar du ut egen tränare.
Stallet ligger i Fjärås/Kungsbacka och det finnss paddock i direkt anslutning, samt ridhus inom ridavstånd. Utanför dörren finns oändliga ridvägar.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Pernilla 
Ort  Kungsbacka 
Län  Halland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.