Hästskötare/stallpersonal sökes till dressyrstall

Inlagd: 2017-11-10    Annonsid: 127890
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Herfsta söker nu ytterligare en medarbetare. Vi söker dig som vill jobba med både äldre och yngre hästar vara hästskötare både till vardag och tävling samt utveckla din egen ridning.

Vi bedriver uppfödning, utbildning, träning och tävling av dressyrhäst. Stallet har ca 20 boxar med tävlingshästar, unghästar och avelston. Vi har en egen godkänd avelshingst Wellington 1229 som rids av Jeanna Högberg som vi har ett stort samarbete med hon har även sin verksamhet här på gården.
Andra hästar i stallet är bla Fiorucci Ht som också Jeanna har i träning, dom har bla tillsammans tagit ett silver för Sverige i unghäst VM förra året.
Jobbet innefattar allt som händer på gården; mockning, fodring, in- och utsläpp, betäckning av ston, hjälpa veterinär/tandläkare etc, sadla hästar, borsta, longera, assistera vid inridning mm. För duktig ryttare finns möjlighet till en hel del ridning på fina hästar .

Personen vi söker bör ha en positiv attityd och vilja att lära sig och utvecklas. Det finns mycket goda möjligheter att lära sig mer om allt som har med hästar att göra. Nyfikna frågor uppmuntras!
Du ska helst ha tidigare erfarenhet av att jobba i stall samt gärna hingst- och unghästvana. Det är dock inget måste så länge du är villig att jobba hårt för att lära dig.

Boende finns på gården . Egen häst kan medtagas.

Hör av er på mail eller telefon så berättar jag mer. Se gärna hemsidan WWW.herfstadressageht.se
Tel 0707721778 Gabriella


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Gabriella Grewin Bramberg 
Ort  Enköping 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.