ridinstrukör och tf ridskolechef till Gömmargårdens ridsällskap

Inlagd: 2017-11-09    Annonsid: 127828
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Vill du vara med och utveckla vår ridskola till en av de bästa i Stockholm?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst men med utökat ansvar som tillförordnad ridskolechef till och med 181231.
Gömmargårdens Ridsällskap bedriver ridundervisning för barn, ungdomar och vuxna. Vi har ridgrupper från nybörjare till tävlingsryttare. Vi erbjuder en professionell och kvalitetsfylld ridundervisning alla dagar i veckan. Vår verksamhet är till största del dressyrinriktad, med stort utrymme för individuell utveckling på alla nivåer och med möjlighet att delta i många kurser för den som vill. Gömmargårdens ridsällskap är en ideell förening som drivs av en styrelse och helt utan vinstintresse. Idag har föreningen cirka 260 medlemmar. Föreningen har sitt säte i Kungens kurva i Huddinge Kommun.
Du kanske länge velat prova på hur det är att driva ridskola eller velat testa dina ledarförmågor, se då detta som din chans! Tjänsten är i grunden en tillsvidareanställning på lägst 75 %, med sex månaders provanställning. I grundtjänsten arbetar du både som instruktör och med stalltjänst, tillridning av hästar samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ridskola.
I rollen som tillförordnad ridskolechef tillkommer följande arbetsuppgifter samt kompetenser:
Övergripande arbetsuppgifter och ansvarsområden
Leda och organisera det dagliga arbetet på Gömmargårdens ridsällskap på ett glädjefullt, pedagogiskt och effektivt sätt utifrån verksamheten, styrelsen och medlemmarnas önskemål och behov. Detta innebär vidare ett övergripande verksamhets-, personal- och driftansvar för ridskolan och dess anläggning. Du kommer att ha en aktiv roll och samarbeta med styrelsen medarbetare. Du kommer att driva och utveckla ridskolan framåt och säkerställa att kvaliteten på ridundervisning och hästmaterial bibehålls hög. Du kommer även att inneha flertalet administrativa arbetsuppgifter såsom schemaläggning, viss rekrytering, kund- och leverantörskontakter mm.
Som tf ridskolechef har du också ett övergripande budgetansvar med tillhörande arbetsuppgifter såsom fakturering. Du har ett nära samarbete med styrelsen och rapportera löpande till denna.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ridlärare och vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbete som ridskolechef eller på annat sätt haft personalansvar. Det är meriterande med utbildning inom ekonomi då effektiv kostandskontroll är en viktig del i rollen. Du har SRL II utbildning eller motsvarande och har erfarenhet av arbete som ridinstruktör på ridskola.
Du har förmågan att leda och entusiasmera andra för att nå gemensamma mål. Som person är du relationsskapande, mån om andra och öppen i ditt förhållningsätt och bemötande. Du har ett stort intresse av att jobba med både hästar och människor.
Du tar ansvar för dina uppgifter och driver arbetet vidare på ett strukturerat sätt. Som ridskolechef är det av största vikt med ett gott bemötande till andra människor och att du kommunicerar samt hanterar och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt vis. Du är tydlig i din kommunikation och är noga med att följa upp det som har överrenskommits.
Goda datakunskaper behövs liksom utökat B-körkort.
Tillträde sker enligt överenskommelse och lön enligt avtal. Schemalagd arbetstid dagtid och vardagkvällar, även helger kan förekomma. Boxplats på anläggningen kan eventuellt finnas att hyra.
Anställningsintervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning, innan anställningskontrakt undertecknas, att få se utdrag ur polisens belastningsregister.
Ansökan, innehållande CV och personligt brev skickas till styrelsen@gommargarden.se
Vid frågor går det bra att kontakta Frida Käll 0707700264 eller Kajsa Beckman 0734021885
Välkommen med din ansökan!Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Gömmargårdens Ridsällskap 
Ort  Huddinge  
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.