Medryttare sökes till halvblod vårgårda/Alingsås

Inlagd: 2017-10-12    Annonsid: 126226
Medryttare sökes till halvblod vårgårda/Alingsås . Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 500 kr 
Då min nuvarande medryttare ska göra ett uppehåll i sin ridning så söker jag nu en ny ansvarsfull och pålitlig medryttare till mitt 10-åriga halvblod sto. ca 160 mkh.Behöver hjälp 2-3dagar/vecka.
Hästen står i Mängsholm, strax utanför vårgårda. Ridbana med belysning finns, även gräsbana med terränghinder, fina skogsvägar.

Hon är snäll och mysig i all hantering, kan dock vara lite "bufflig" älskar uppmärksamhet och kan inte få nog av att bli borstad och kliad. Hon är en speciell dam som testar sin ryttare i början, (måste jag verkligen göra det du ber om) men är inte dum. Vill man ta ut tränare och rida dressyr för så är det ok.

Du är en erfaren ryttare som är tuff men harmonisk, har en mjuk ridstil, är pålitlig, ordningsam, ansvarsfull och sätter hästens bästa i första hand. Man mockar och fyller vatten de dagar man har hästen.
Kostnad diskuteras.


Pris  500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Charlotte 
Ort  Alingsås 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.