Hästar i Lerdala söker medryttare

Inlagd: 2017-10-12    Annonsid: 126213
Hästar i Lerdala söker medryttare . Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Söker medryttare till följande hästar:

(Bilden i övre vänstra hörnet)
Schetlandsponny, valack. En tuff orädd ponny som e väldigt snäll men som de flesta schettisar busig. Jag har ju inte ridit honom på flera år men när han va ung kunde han bocka när man krävde för mycket. Nu är han 25 så vet inte om han fortfarande bockar så mycket, men han e pigg o fräsch! Han söker en liten orädd tjej eller kille som vill rida i skogen, alternativt någon som inte har några större krav eller e så erfaren där en vuxen kan gå med. Han är även inkörd och rätt bra på hoppning.

(De 2 dressyrbilderna till höger)
Liten nordsvensk multitalang, sto. 5 åring som har stor talang inom dressyr och hoppar banor på 100 cm. Mycket framåt men inte svår att rida. Snäll men om ryttaren är osäker blir hon det med. Snäll att rida ut på, både själv och i grupp samt barbacka. Hon söker en bra ledare som inte är rädd för saker i omgivningen, ingen ren nybörjarhäst men kräver inget proffs. Skulle önska någon som är dressyrintresserad då hon har stor kapacitet. Kanske någon som vill utbilda lite själv.

(Hoppbilden och vattenbilden)
Halvblod/nordsvensk, ca 156 cm mkh. Mitt hoppsto som behöver sättas igång efter att hon haft föl. 13 år, väldigt lugn men ökar när man ber henne. Snäll att rida ut på både ensam och i grupp samt barbacka. Söker även hon en ryttare som inte är rädd för saker i omgivningen. Kan ridas av alla men bör inte ridas ut med nybörjare då hon kan göra glädjeskutt när hon inte galopperat på länge, dock verkar det försvunnit nu efter hon har haft föl.

Alla våra hästar är mycket väluppfostrade och snälla i all hantering.

Det finns bussförbindelser från Skara och Skövde, dock går det väldigt sällan från Skara. Sedan är det en härlig tur på 3 km från bussen till stallet.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ida  
Ort  Skövde  
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.