Jag söker rätt medryttare till mitt sto

Inlagd: 2017-10-12    Annonsid: 126212
Jag söker rätt medryttare till mitt sto. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 700 kr 
Jag har ett Varmblods sto som jag letar en till medryttare för. Det gäller 1-2 dag i v med fokus på dressyr och eller uteritter.

Jag har haft henne i lite över ett år och fick henne helt outbildad, hon har nu otroligt fin skritt och trav men har fortfarande mycket arbete kvar i galoppen då hon inte kan samlad galopp alls i dagsläget. Gilda som hon heter är världens finaste tjej, hon testar sin ryttare i början men när hon väl accepterat dig så finns det inget man inte får göra.

Jag har en medryttare som har lördagar i dagsläget. Hon har arbetat upp hennes hopp kunskaper helt själv och detta är något som är deras egna grej så detta kommer inte att vara något som kommer erbjudas utan hoppning sköts av henne.

Detta kommer alltså vara en allround/dressyr inriktning och sedan självklart allt annat som, skogsturer, longering samt att jag även vill börja tömköra då jag vill prova att åka pulka bakom henne i vinter :-). Något ny medryttare gärna får vara med och träna in.

Gilda är en gammal häst, alltså 22 år men har fått gå och skrota hela sitt liv tills hon kom i min ägo. Hon har visat att lära och jobba är det roligaste som finns och hon vill bara leverera så jag vill möta hennes behov.

Detta är alltså en häst under utbildning så ingen läromästare så vill man vara med på en resa och lära sig själv samt hästen så är detta rätt häst för dig.

Vårt motto är "The sky is the limit"

Jag ser inga hinder i vad som finns att upptäckas - är hon på är jag på förutsatt att det är inga risker för skador.

Sunt förnuft och stor ansvars känsla är A och O för mig.

Gilda står uppstallad på Molnby stall som ligger 50 m från Molnby station (Roslagsbanan) ca 35-40 min från Östra stn. Det finns ridbana ute och stort fint ridhus med tillgång till träning för instruktör. Vi har enorma ridvägar ute att testa, med fina galoppslingor och hopphinder på stigar. Stort ordentligt kök, omklädnigsrum, toa och annat nödvändigt finns självklart.

Det som behöver pysslas med utöver hästen är mockning samt frukost/kvälls foder hink som skall förberedas.

Om du är intresserad av att veta mer eller om du tror att detta kan vara något som stämmer med dina förväntningar så ser jag fram mot ett samtal och möte i stallet.


Pris  700 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Anne Pollnow 
Ort  Vallentuna 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.