Letar efter en bästa kompis att utvecklas med

Inlagd: 2017-10-12    Annonsid: 126196
Letar efter en bästa kompis att utvecklas med. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Önskas  
KUMLA
Söker en trevlig häst att ha på foder, helst tillsvidare! :)

Hej!
Jag heter Sanna, är 25 år och bor i centrala Kumla. Jag är en ren hobbyryttare som just nu söker efter en ny bästa vän då min förra tyvärr fick somna in för 2 månader sedan.
Jag är 165 cm lång och väger 74 kg, har ridit sedan jag var 7 år.

Vad letar jag efter för häst?
Jag letar efter en häst som är hel och frisk, runt 8-15 år, grundutbildad, kan galoppskänkel, är runt 1.60-1.65 i mkh. Letar efter en bästa vän att rida långa skogsturer med, ha roligt med, och utvecklas med. Åka på privata lektioner med jämna mellanrum, kanske en pay&jump eller pay&ride. :) Har inga direkta tävlingsamitioner.
Jag kan erbjuda både box eller lösdrift, termobar vintertid och halmat vindskydd, vinterhage ca 1,5 hektar, 5 fodringar/ dag. Schyssta hästkompisar och människor! Långa mountainbike leder i skogarna, bra backar att backträna i, mindre ridbana att träna i, stora och fina sommarhagar med putsat bete och vattenkopp.

Är inte så intresserad av kallblod.

Hör gärna av dig om du tycker att det verkar intressant! referenser finns att få från tidigare ägare och stallägare. :)

/Sanna


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sanna Johansson Nolte 
Ort  Kumla 
Län  Örebro 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.