Fodervärd sökes till 7 årigt sto

Inlagd: 2017-10-12    Annonsid: 126166
Fodervärd sökes till 7 årigt sto. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Då hon behöver mer tid och träning än jag kan ge så lånar jag nu ut mitt fina sto för ev. senare försäljning.

Det är ett fullblodssto på ca 162, ej viktbärande född 2010 med full stam. Medel i rang. Snäll i hantering, lättlastad och rids både ut själv och med sällskap utan problem men kan bli pigg i galoppen.
Trevlig häst som gillar att arbeta och som alltid försöker göra sitt bästa. Snygga gångarter. Hon är snäll men har mycket energi så kräver en lugn, rutinerad men bestämd ryttare. Grundutbildad och hoppad mindre bana, aldrig stannat med mig, även påbörjad galoppombyte. Har också tränat lite nh med henne vilket hon gillar.

Söker en lugn, trygg ryttare som kan lägga ner den tid hon behöver, varierad träning i skog och på bana samt mycket kärlek. Vill att ni tränar regelbundet för tränare.
Vill även att det är Max ca 15 mil från Halmstad. Kan även stå kvar i stallet hon står på idag.
Fodervärd står för alla kostnader.
Låter detta intressant hör av er och berätta om er själva och vad ni kan erbjuda denna dam!


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Nathalie 
Ort  Halmstad 
Län  Halland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.