Högupplösta bilder på din älskling?

Inlagd: 2017-10-10    Annonsid: 126073
Högupplösta bilder på din älskling?. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 500 kr 
På grund av sjukskrivning så är ekonomin knapp, men tiden och viljan finns där precis som innan! Tänkte därför ge mitt fotointresse en chans att ge några extraslantar, utveckla mitt fotograferande samt förhoppningsvis ge dig några härliga bilder i höstens färger att glädjas åt många år framöver 😀

Jag fotar med Nikon D7100 och har brunnit för fotografering så länge jag kan minnas. Bilderna är högupplösta vilket innebär att de går fint att framkalla, vilket jag kan hjälpa dig med om du vill mot ersättning. Jag har tänkt mig 500 kr som en startsumma för ca en timmes fotografering, ungefär två timmar efterarbete samt 20 kr/milersättning då jag utgår från Täby 😀 Du får sedan de sju bästa bilderna i två olika format - färg och svartvitt, antingen digitalt eller framkallat rakt ner i brevlådan. Vill du ha fler bilder tillkommer 50 kr/bild.

Jag har inga problem med att åka en bit men håller mig helst inom Uppland. Kontakta mig gärna sms till 070 898 02 75
Hoppas vi hörs av!


Pris  500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Lina Brottman 
Ort  Ljusterö 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.