Medryttare/delfodervärd sökes till halvblod i Borås

Inlagd: 2017-10-06    Annonsid: 125802
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 0-500 kr 
Hej!
Jag söker pga sjukdom någon som är intresserad av att rida mitt 15 åriga halvblodssto ca 3 ggr/vecka. Mango är ett polskt halvblod utbildad La och hoppar med bra teknik. Satte igång henne i nov efter en tids sjukdom för min del och hon har varit igång sedan dess.

Hon tycker om varierad ridning då är hon som mest positiv . Inga problem att rida ut med både ensam och i grupp ( ridkompisar finns). Hon älskar att hoppa och hopptränade lite med henne i somras. Hon behöver mer träning då hon kan vara lite tittig , men har startat liten klubbtävling med henne.

Köpte henne med som lite problemhäst, men nu börjar hon bli jättefin och samarbetsvilllig även om hon kan ha lite humör ibland som alla ston. Hon bär sig i alla gångarter men måste ridas kontinuerligt för att behålla detta. Hon har gått på ridskola som unghäst och har därför lärt sig knep för att komma undan att jobba rätt, men bara man rider förbi det är hon hur mysig som helst. Hon är därför ingen nybörjarhäst för då skulle hon göra lite som hon vill, men absolut inte svår eller elak för lite mer erfaren ryttare.

Hon är hur snäll som helst i all hantering, enda hon inte tycker om är att spänna sadeln. Hon är en dröm att lasta och åka transport med helt coollugn.Jag har tyvärr blivit sjuk igen och genomgår behandlingar så jag orkar inte rida henne på samma sätt utan behöver lite hjälp. Vill absolut inte göra mig av med henne eftersom jag letade över hela landet för att hitta rätt häst. Skulle jag bli sämre kan jag tänka mig att överlåta henne på foder.

Hon står i ett stall i sandared ca 1 mil/10 min från borås. Tyvärr finns inga bussförbindelser inom 4 km. Hon har helinackordering vilket betyder att du behöver inte göra något annat än att ta hand om mango och rida. Jag vill helst ha bestämda dagar så jag vet när jag kan åka ut. Stallet har en paddock med hinder och det finns massa ridvägar. Ridhus finns i närheten men tar en liten stund att rida dit. Du får styra dig själv så länge Mango mår bra. Du får jättegärna åka träning/tävling. Viktigast är att hon är igång men tänker att kanske hjälp med skonigskostnaden är rimligt då det inte krävs några stallsysslor.

Låter detta som något för dig. Hör av dig till mig på tel 0701771573 eller 0706504914.
Pris  0-500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  anneli 
Ort  borås 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.