Lösdrift i Vänge med ridhus och ridbana

Inlagd: 2017-10-06    Annonsid: 125786
Lösdrift i Vänge med ridhus och ridbana. Hästar säljes
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 2100 kr 
Vi har en ledig plats i vår lösdrift för en valack i Vänge, 20 min från Uppsala C. Stor ligghall, ströad med halm, uppvärmd vattenbalja och stor skogshage. Analyserat hösilage ingår som fodras i lådor med nät. Totalt går 3 valacker på lösdriften.

Tillgång till stall med uppvärmd sadelkammare, torkrum och tillgång till spolspilta & fikarum med dusch och toa i stora stallet. Även tillgång till uppstallning i box vid behov.
Vi har både ridhus och ridbana (med belysning) 20*60 m, med Paddex som underlag på bägge banorna, bra med hindermaterial och andra ”lekmaterial”. Fina stora sommarhagar ochmånga bra ridvägar runt om.
Mockning och foderberedning (samt inköp av ev kraftfoder) sköter hästägaren själv tillsammans med övriga på lösdriften.

Hyra 2100 kr, inkl tillgång till allt på anläggningen.
Träningar anordnas i dressyr, hoppning, centrerad ridning, working equitation, western och tömkörning och finns det nya förslag på tränare hjälps vi åt att annonsera ut på hemsidan m.m.

Täckestvättsservice finns även på gården.
Låter det intressant är du välkommen ut och titta! =)

Mvh
Jessica Sandervig
Smedstorp Gård
070-78684 42
jessica@smedstorpsgard.se


Pris  2100 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jessica Sandervig 
Ort  Vänge 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.