Show groom till hoppstall i södra Tyskland

Inlagd: 2017-10-05    Annonsid: 125765
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Söker efter en show groom till den tyska hoppryttaren Alexander Schill. Du som söker jobbet ska ha en hög arbetsmoral, vara säker i din hantering med hästar samt ha ett genuint intresse för hästar. Du kommer få en fantastisk arbetsplats att jobba och utvecklas på, ett härligt team (större delen bestående av svenskar) att jobba med och fantastiska hästar att göra detta med.

Du kommer huvudsakligen följa med Alexander på tävlingar och vara hans högra hand där, men även hjälpa till på hemmaplan, med sedvanliga stallsysslor och hjälpa Alexander vid träningen av hästarna hemma.

Boende finns på anläggningen, vit lön, försäkring och i övrigt goda arbetsförhållande. Finns ingen möjlighet att ta med egen häst.
(Du behöver inte tala tyska, samtliga talar antingen svenska eller engelska.)


Är du intresserad eller vill veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till sannysandholm@hotmail.com eller på 0730304241.
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sanny Sandholm 
Ort  Offenburg 
Län  Utland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.