Seriös och pålitlig medryttare sökes till två PRE killar.

Inlagd: 2017-10-05    Annonsid: 125762
Seriös och pålitlig medryttare sökes till två PRE killar.. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 4000 kr 
Hej!
Jag letar ev. efter en medryttare för mina två hästar. Min sjukdom gör att min kropp inte riktigt är med och klarar av att göra det som krävs och därför hoppas jag hitta någon jag kan lita på.
Det jag tänker mig är någon som vill vara med och rida och hjälpa med stallsysslor ca 2-4 dagar i veckan. Någon som gillar att trimma på banan men även vara ute i naturen. Jag vill ha en vuxen med mycket erfarenhet och helst haft egen häst innan. EJ enbart ridskola och under 18. Då det jag erbjuder är som har nästan ha egen häst så kräver att man vet vad som det innebär och att man klarar ansvaret. Buss stannar mitt på gården men bil är helt klart att föredra. Ridhuset ligger på Munsö och man får använda min transport själv om vi inte åker tillsammans. Möjlighet om man vill tävla finns då jag själv inte vill tävla.
Om hästarna, jag håller mig till mer akademisk ridning, mycket säte och röst och då ingen hand utan den är där som stöd. "Målet att rida utan huvudlag men klara alla avancerade rörelser ändå ;)" dvs mjuk hand. De är båda väldigt känsliga men två otroligt roliga hästar som bara inte ger upp utan man glömmer lätt tiden och svårt att sluta för det är så kul att arbeta med dom i alla lägen, som på ryggen och på marken.
M är 5 år och helt bombsäker. rider honom i grimma ute i alla gångarter helt utan problem. Han har varit skadad i frambenen så han är nu under igångsättning. Han är utbildad till ca LC. Han är som en stor hundvalp som inte har ett ont ben i kroppen. o rida är han pigg och väldigt lyhörd. helt egen motor och älskar att få uppgifter att göra. Ca 160cm.
C är 7 år och även han är helt säker. Han har dock haft en jobbig tid i Spanien så vid stress blir han lätt introvert och ledsen men jobbar på att få honom att glömma det och jobba på det positiva. Han är också en riktig arbetsmyra som aldrig tröttnar på att få uppgifter att göra. Lyhörd och känslig och väldigt närvarande. En mycket intelligent häst. Ca 167cm.

Jag hoppar inte med dom, bommar och upphöjda bommar men inte hoppning på det viset men C har visat att det är något han vill prova mer.

Vi finns på egen gård på adelsö. Här bor mina tre hästar. Vi har en helt nybyggd ridbana och fantastisk miljö att rida ut i!

Svårt att få med allt så tycker du att detta låter intressant och vill veta mer eller har frågor så hör gärna av dig!!

Vänligen Elina


Pris  4000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Elina 
Ort  Stockholm 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.