Working Student 1 nov

Inlagd: 2017-10-04    Annonsid: 125689
Working Student 1 nov. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Vi söker en working student från 1a november till Stall Haväng. Som working student ingår det en hel del stalluppgifter men stor fokus ligger även på din häst- och ridutbildning. Du lägger själv upp dina arbetsdagar förutom de sysslor som måste utföras på vissa tider. Ni är tre working students samtidigt och du börjar alltid senast kl 7. Den senaste fasta tiden du har är kvällsfodringen kl 21. Du är ledig en dag i veckan. Du får fem lektioner av Leonie Fasse per vecka. Hon undervisar i horse-spirit connection, akademisk ridkonst och centrerad ridning. Du kommer se på dig själv och hästar i ett helt nytt ljus! Hon har ett holistiskt och spirituellt synsätt på relationen till hästen. Läs mer om henne: www.equinity-horsetraining.com och www.equinity-coaching.com Lektionerna har du med din egen häst eller lånar någon av våra skolhästar.

I praktiken ingår, om du vill, uppstallning i lösdrift eller box för din häst. Stannar du en kortare tid så får du uppstallning i box för att inte störa sammanhållningen i flocken. I uppstallningen ingår såklart allt grovfoder och strö och fri tillgång till alla faciliteter såsom ridhus m.m. Boende ingår också. Du får eget rum, du delar kök och vardagsrum med andra praktikanter och veckoelever. Mat ingår inte, däremot vissa förbrukningsvaror som diskmedel, toalettpapper m.m.

Vi söker dig som är sugen på att utvecklas som hästmänniska, är duktig på att ta ansvar, har lätt för att samarbeta med både människor och hästar, är serviceminded och har stor tolerans för andras olikheter. Du är frisk, glad och ambitiös och brinner såklart för hästar. Tror du att du skulle vara rätt person för denna plats? Skicka ett mail till ida@stallhavang.se och berätta mer om dig själv och vad du hoppas få ut av att praktisera hos oss.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ida 
Ort  Varberg 
Län  Halland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.