Hästorigopat

Inlagd: 2017-10-04    Annonsid: 125684
Hästorigopat. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 300 kr 
Har din häst obalans psykiskt eller fysiskt? Har din häst låsningar, blockeringar eller snedhet. Då kan det vara dags att boka in en tid hos mig.
Som Origopat jobbar jag med mjuka metoder, stretching energimedicin och akupressur. Ibland kan det behövas mer än en balansering för att kunna få bäst resultat. En Origopat balanserar upp både fysiska problem och psykiska.


Jag heter Sanna Borgqvist och jag håller på att utbilda mig till Oriopat, jag kommer att vara färdig med min utbildning 2018, i mars- februari.
Jag tar elevpris vilket är 300 kr per häst. Jag utgår ifrån Flyinge, är den mer än 1 timme ifrån Flyinge kommer det en extra kostnad som blir på 100 kr.

Jag har balanserat tävlat i Falsterbo och som har kommit högt i placeringen.

Jag har en facebook sida som heter Häst och hov i balans.
Har ni frågar skriva gärna till mig eller ni vill boka tid kan ni antingen göra de på min facebook sida eller smsa/ringa på 0704969209


Pris  300 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sanna 
Ort  Sjöbo 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.