Medryttare sökes till charmigt kwpn-sto

Inlagd: 2017-06-19    Annonsid: 119003
Medryttare sökes till charmigt kwpn-sto. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Då min nuvarande medryttare inte riktigt har tid att hjälpa till alla veckor och jag nu börjar jobba så söker jag nu en medryttare som vill hjälpa till 1-2 dagar i vecka med min goa lilla Troja.
Troja är ett charmigt men lite smått kaxigt kwpn-sto på 14 år och är ca 165 cm i mankhöjd. Hon är snäll i hanteringen, men kan i ridningen bli lite svår då hon själv har väldigt mycket vilja och är väldigt pigg av sig. Hon har tidigare varit mest inriktad på hoppning med har det senaste 4 åren blivit hoppad väldigt sparsamt då hon kan bli väldigt het i hoppningen och min rygg inte riktigt klarar av det, men hoppa det kan hon! Hon funkar absolut i dressyren med, men tycker inte riktigt själv att det är lika kul och att rida ut det kan vara en av höjdpunkterna i livet om man frågar Troja!

Jag söker nu dig som har god hästvana, då detta absolut inte är en nybörjarhäst! Jag söker dig som är intresserad av varierad ridning och vill hjälpa till 1-2 dagar i veckan, men främst av allt söker jag dig som är ansvarsfull och noggrann med min häst och även i stallet. Jag vill inte ha betalt av min medryttare utan ser det mer som att förena nytta med nöje (jag får hjälp och du får ha en häst som din egen 1-2 dagar i veckan).
Samtlig marktjänst inkluderas de dagar man har hästen.
- Du ska vara 18 år eller äldre
- Hästen har en viktgräns på 80 kg
- Körkort kan vara välbehövligt :)

Vi står i ett stall i Kareby (Kungälv) ridhus och paddock finns, även viss tillgänglighet till tränare om man skulle vilja ta lektioner, men vill man träna så får man betala för det själv!

Ytterligare information tar jag med er som är intresserade, tveka inte på att höra av er! :)


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sofia Arneson 
Ort  Kungälv 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.