Plats i lösdrift för kallblod nära Uppsala

Inlagd: 2017-06-19    Annonsid: 118991
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1600-1900 kr 
Vi har plats i vår lösdrift 14 km söder om Uppsala. Busshållplats finns precis vid stallet, så det är möjligt att ta sig till stallet utan bil. Stallet är stort, med väl upplyst stallgång och fyra boxar. Det finns en uppvärmd sadelkammare och varmvatten (ej vattenspilta). I nuläget går vår unghäst på 4 år på lösdriften och han är i behov av en kompis.
Själva ligghallen inuti ladugården är halmad samt belyst kvälls- och nattid. Foderhäck med tak finns samt vattenautomat som ger hästarna tillgång till mat och vatten hela dygnet oavsett säsong. Lösdriftens hage är av mindre storlek, men fungerar för rörelse då den är något kuperad och har gott om träd samt buskar för hästarna att sysselsätta sig med.
Ridvägar i skog och längs grusvägar finns samt en mindre paddock på gården som har god belysning. Sistnämnda är en tillgång under mörka och blåsiga höst- samt vinterdagar. Lurbo ridklubb och Säva ridcenter ligger 10 minuter med transport från vår gård.
Kostnad för vår lösdrift är 1 600 kr/månad för ponny och 1900 kr/ månad för stor häst inklusive foder och strö. Då ingår daglig tillsyn och alla utfodringar, vilket är i princip att likställa med en helinackordering. Du kommer när du vill komma till stallet och din uppgift blir att bistå tillsammans med oss mockning av ligghallen samt hagen, vilket du planerar själv.

Välkommen med din förfrågan!Pris  1600-1900 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Erika 
Ort  Uppsala 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.