SÖKER duktig ponnyryttare eller vuxen....

Inlagd: 2017-06-19    Annonsid: 118984
SÖKER duktig ponnyryttare eller vuxen..... Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 500 kr 
.. som tycker det är kul att jobba hästarna från marken i form av longering och tömkörning.
Söker en duktig ponnyryttare till några ponnisar, ett plus är om du kan rida allt från B-D-ponny. Ponnyerna är välutbildade och tävlade.
Vi söker en liten/lätt ryttare som har ett brinnande intresse för hästar. Du behöver ha god ridvan mjuk men bestämd i ditt ridsätt.
Vi rider både i paddock/ridhus och rider ut.Paddock finns på gården.
Vi rider för dressyrtränare en gång varannan vecka och försöker få till att hoppträna regelbundet. Finns några tjejer som hjälper till att rida nu, de är i åldrar 12-17år. Vill man träna och ha ponny så som att man har egen ponny så är detta ett gyllene tillfälle. Man får även tävla när och om ekipaget känns redo för detta. Då kör jag er och supportar er under tävlingsdagen.
Skicka ett mail och berätta om er och era kunskaper och hur många dagar ni kan tänka Er att vara i stallet/vecka så hör jag av mig om ev provridning.
Bussförbindelser finns från Hörby å sen gångväg ca 10min.

Pris 500kr/månaden. plus man betalar själv för kostnad av träning och tävling om man är intresserad av detta.Pris  500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Caroline 
Ort  Hörby 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.