Behöver du hjälp med inridning/utbildning av din ponny/häst?

Inlagd: 2017-06-18    Annonsid: 118938
Behöver du hjälp med inridning/utbildning av din ponny/häst? . Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 4700 kr 
Jag har nu möjlighet att hjälpa dig med inridning/utbildning samt försäljning av din häst/ponny.
Jag är en 22-årig tjej på 155 cm som älskar att utbilda och tävla med hästar. Jag har meriter upp till elit/nat msvA hopp, lb dressyr. Jag bor på en stor hästgård utanför Helsingborg med stora gräshagar, mycket utevistelse, härlig natur runt om och mängder av varierande ridmöjligheter.
Jag har stor erfarenhet av inridning och har tagit flera av både mina egna och andras hästar från inridning upp till msv hopp. Jag har även tagit hand om hästar med svåra bakgrunder som på nytt behöver bygga förtroende för både sig själv och sin ryttare.

Tidigare tränat för Jörgen Larssson samt Leif Nilsson.

Som ryttare är jag väldigt tålmodig och rider med god känsla oavsett vilken häst jag sitter på. Min filosofi är att arbeta med hästen, aldrig mot. Förtroende och tillit är det viktigaste!

Referenser finns!

Hoppas vi hörs :)
Priset gäller för både inridning samt bete/månad!

076-8794592
jenny_kogerod@hotmail.com


Pris  4700 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jenny Delin 
Ort  Axelvold 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.