Isabellsto shettis

Inlagd: 2017-06-18    Annonsid: 118912
Isabellsto shettis . Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Hej
mitt namn är pytte och jag söker en snäll fodervärd som kan ta hand om mig i några månader för jag vill kunna dra vagn och ha en liten ryttare på ryggen och ha kul söker nu någon som kan lära mig lite grejer inom det så skulle jag bli väldigt glad och min ägare skulle också bli jätte glad över det, då det har tagit stopp med inkörningen just nu för oss båda för min ägare har aldrig kört in hästar eller ponnyn innan och hon vill inte lära mig fel saker för kan bli dumt då, jag är 5 år gammal och är ur snäll mot alla jag blir longerad och tömkörd mycket har vart på många promenader också jätte kul tycker jag,jag är också bara 95 cm hög.
Enda kravet jag har är att inte flytta långt ifrån min ägare då vi är ganska tajta, men finns det ingen i närheten så får vi båda bita i det sura äpplet och lösa situationen.
Min ägare står för försäkring resten får ni stå för som man brukar göra upp!
Du ska vara erfaren inom inkörning och inridning!
Vi finns i tidaholm.
Maila i första hand tack.
Mvh pytte och lindha ! ❤️


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  linda 
Ort  Tidaholm 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.