Hästskötare sökes

Inlagd: 2017-06-17    Annonsid: 118879
Hästskötare sökes. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
En av våra medarbetare ska sluta den 1 september och vi söker en ny hästskötare. Vår anläggning är ett kombinerat tävlings- och inackorderingsstall. Stallet har totalt ca 30 hästar varav egna hästar hemma är runt 7. Vi har 3 hästar som tävlas av junior på 130/140 på nationell -/internationell nivå. I det vardagliga arbetet ingår häst- och stallskötsel samt motionsridning av framförallt tävlingshästarna. Hantering av föl och unghästar förekommer. I normalfallet ingår ej mockning och vi arbetar efter fasta tider så gott det går. Vi söker dig som har god hand med hästar och är noggrann, van att arbeta och hålla god ordning samt med ett gott humör.

Boende finns på gården och du får gärna ha med egen häst. Självklart vit lön och gällande försäkringar. Tillträde i augusti/september eller efter överenskommelse.
För mer information och ansökan kontakta mig via mail på alette.sederholm@gmail.com . Välkommen!
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Alette Sederholm 
Ort  Ålberga 
Län  Södermanland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.