Vi söker stallpersonal/hästskötare till vår veterinärklinik med tävlingshästar och rehabstall utanför Kristianstad.

Inlagd: 2017-06-17    Annonsid: 118876
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Vi söker stallpersonal/hästskötare till vår veterinärklinik med tävlingshästar och rehabstall utanför Kristianstad.
Brinner du för att arbeta med hästar? Betyder det mest i ditt liv just nu? Har du viss erfarenhet av tävlingshästar och framförallt vill du vara med och lära dig allt om hästar? Är du noggrann, har lätt för att ta initiativ och ser vad som behöver göras? Är du redo att arbeta i det tempo som krävs i ett professionellt stall? Ser du övertid och oplanerade händelser som något positivt och en möjlighet att få vara mer med hästarna och lära och se? Då tror vi att du kan bli en viktig del av vårat team och få en fantastiskt period i livet helt inriktat på hästar.
Jag Lotta Wallin är veterinär och har meriter från landslaget i dressyr, hoppning och fälttävlan. Linda Rönn Larsson rider och tävlar upp i Grand Prix dressyr samt har erfarenheter till medelsvår hoppning och håller i rehabiliteringen av sporthästarna. Vi har ca 10 egna hästar i olika åldrar från föl till 20år samt ungefär lika många rehab/sjukhästar med olika typer av skador och sjukdomar. Vår verksamhet växer snabbt och vi behöver en praktikant som är beredd att ägna en period av sitt liv till sjuka och friska tävlingshästar på Emmaro utanför Kristianstad. Du måste ha eller ta körkort. Bor du i närheten är det såklart det bästa men annars ordnar vi bostad.
Är du intresserad så skicka ett mail till oss med ditt CV och berätta om dig själv, dina ambitioner och mål. Vi är öppna för olika lösningar det viktigaste för oss är att du har engagemang, motivation och ett 100% hästintresse som aldrig tar slut. Vi ser fram mot att läsa just ditt mail och hoppas att du är rätt person.
Med vänlig hälsning, Lotta och Linda
Lottawallin@live.se


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Lotta wallin 
Ort  Färllöv 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.