Shettis söker hagkompis! AKUT!

Inlagd: 2017-06-17    Annonsid: 118873
Kategori: Bete  Annonstyp: Uthyres  
Då vår shettis hagkompis väljer att byta stall nu mitt i betesperioden så står vår Emil utan hagkompis! Emil kan inte gå på bete och går därför i en stor kuperad hage utan tillgång till gräs. Vi letar efter en likasinnad ponny och ägare med kanske samma problem. Stallet ligger i Skånela, 10 minuter från Upplands Väsby station med bil. Bussförbindelser finns med de är få. Tillgång till bil är därför bra. Vi hjälps åt med fodring utav hästarna 3 gånger om dagen med hö (morgon, lunch och kväll). Mycket fina ridvägar runt om stallet finns och även en belyst mindre ridvolt.

Vi letar alltså efter en hagkompis med ägare som sköter sin egen ponny och som är villig att dela på fodringstillfällena som blir. Tillträde från nu och fram till sista augusti då de andra hästarna inte längre går på bete.

Ring Inger på 0709622739

Pris diskuteras.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Isabelle Lexing 
Ort  Upplands Väsby 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören




Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.