Stallpersonal sökes

Inlagd: 2017-06-15    Annonsid: 118804
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Vi har en ledig tjänst som stall/hästskötare till vårt stall i Eslöv.
Här står ca 25 hästar på inackordering, tävling, tillridning och försäljning.

Vi söker dig som är ansvarsfull, pålitlig, driven, serviceinriktad, glad och positiv tjej/kille som brinner för hästar och främjar deras välmående. Du behöver vara van att hålla ett gott arbetstempo och bra på att planera och kunna arbeta självständigt.

I arbetet ingår ut- och insläpp av hästar, fodring, mockning, städning, övriga stall/gårdssysslor samt grooming. Möjlighet till ridning finns.

Du behöver ha meriter från hantering av olika typer av hästar.

Arbetstiden är heltid fördelat på 6 dagar i veckan. Du har möjlighet att ta med egen häst och vi söker i första hand någon som kan bo på gården. Villkor enligt överenskommelse.

Maila en kort presentation där du beskriver dig själv och vilka erfarenheter du har som gör att du passar för jobbet och vill vara en del i vårt team. Ange gärna referenser från tidigare jobb. Skicka det till info@kungshagaequestrian.se
För mer information ring: 070-6452781Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Regina Atterstam 
Ort  Eslöv 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.