Rocky Mountain hingst

Inlagd: 2017-06-13    Annonsid: 118704
Rocky Mountain hingst. Hästar säljes
Kategori: Avelshingst  Annonstyp: Finns  Pris: 1000+2000+4000 kr 
Vill du få fram en trevlig allroundhäst som gärna vill vara med människor och gärna hänger med på allt möjligt från skogsturer, dressyr, hoppning, terräng, körning eller ovanligare aktiviteter som TREC, WE eller trickträning? Eller är du sugen på att ha en något större töltande häst än en islänning? En pigg och känslig häst som samtidigt är lätt att hantera och lugn i de flesta situationer.

Då kan Rocky Mountainhingsten Black Pepper vara något för ditt sto. Rocky Mountain hästen är just denna sorts allroundhäst och Black Pepper är inget undantag. Se gärna bilder på olika saker han har provat på, ofta med minimal introduktion, på hemsidan www.ullekalv.se. Där finns, förutom mer information om honom och rasen, även bilder på avkommor, länk till Facebook–sida och youtube kanal med ett antal filmer på honom i olika situationer.

Black Pepper är född 2006 i USA och där avelsgodkänd enligt raskrav. Han är 159 cm hög, svart konstantskimmel och har bra gångarter, galopp som trav, som tölt. Han är en gentleman och fribetäcker främst. Året runt delar han hage med ston.

Bokning: 1000kr
Konstaterad dräktighet vid ca 20 dygn: 2000 kr
Levande föl: 4000 kr

Dygnsavgift från 50 kr/dygn.


Pris  1000+2000+4000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ingrid 
Ort  Linköping 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.