Lipizzanerhingst 31 Favory XI-52

Inlagd: 2017-06-09    Annonsid: 118427
Lipizzanerhingst 31 Favory XI-52. Hästar säljes
Kategori: Avelshingst  Annonstyp: Finns  
31 Favory XI-52, eller Dobre som vi kallar honom, har ett mycket vänligt sätt, han är en gentleman och lyssnar in sin omgivning. Hans goda temperament visar sig i att han tar in förändringar och nyheter med ett iakttagande sinne. Han är väldigt samarbetsvillig och hans arbetsvillighet och positiva inställning gör att det är mycket roligt att arbeta med honom. Han har kraftfulla, gymnastiska och uttrycksfulla gångarter, lätt för samling, långslagig och bärig galopp och en katt till att hoppa. Mankhöjd 151 cm.

Alla friska ston är välkomna för betäckning, oavsett rastillhörighet. Dobre är avelsvärderad i Sverige med B enligt rasvisa krav för lipizzaner, vilket innebär att hans avkommor får registreras i den svenska lipizzanerstamboken förutsatt att fölets mor är berättigad till det.

Dobre finns på färsk- eller transportsemin. Språngavgiften är 2250 kr inkl moms och levande fölavgift 6250 kr inkl moms. Vill du veta mer, besök vår hemsida www.lillaskoggard.se.
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Gunnel Petersson 
Ort  Hyssna 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.