Söker mjuk och balanserad medryttare

Inlagd: 2017-01-11    Annonsid: 108734
Söker mjuk och balanserad medryttare . Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 1000 kr 
Jag har ett 11 årigt sto e. Samarant ee Sandro Hit. Hon är uppstallad i ett trevligt, mindre stall Södra Sallerup 1 mil från centrala Malmö. Okomplicerad i hantering. Jag tränar henne regelbundet i både dressyr och hoppning och varje vecka rids hon varierat (uteritter/bomträning/ tömkörning/dressyr/hoppning).
Hon är en nätt häst, 164 hög. Själv är jag 175 cm/65 kg och jag tycker hon bär upp mig bra. Jag har haft henne 4 år men har under den tiden fått 2 barn, så det är först det senaste året som vi verkligen kommit igång. Hon har lätt för sig, sidvärts och samling utan svårigheter med bra energi, stark i förvänd galopp och gör fina enkla byten. Hoppat 110 men är nu under igångsättning efter en tids frånvaro från hoppning. Hon är mycket lyhörd och känslig för hjälperna och kräver därför en lite mer erfaren ryttare. Hennes svaghet är självförtroendet och nerverna då hon kan bli anspänd, och markskygg men det har blivit bättre och bättre.

Jag söker medryttare 2-3 dagar i veckan, önskar en person som vill rida omväxlande och gärna för tränare. Finns även möjlighet att tävla. Jag har som ambition att vi alla tre ska få fortsätta utvecklas! Jag har haft en bra medryttare i 2 år som nu tyvärr går vidare för att bli ponnymamma.

Jag har oregelbunda arbetstider så jag bestämmer gärna riddagar vecka för vecka så det passar oss båda.

Välkommen att höra av dig!


> Köp ny hästutrustning hos Horze.se
Pris  1000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Helena  
Ort  Malmö 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.