Boxplats på Bustorps gård

Inlagd: 2017-01-11    Annonsid: 108710
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1300 kr 
1-2 boxplatser finnes på Bustorps gård i Ronneby. Fina boxar och stora hagar där hästarna går ute lääänge på dagen! I stallet finns delvis uppvärmd sadelkammare, mycket förvaringsmöjligheter och tvättmaskin. Stallet ligger väldigt nära Ronneby centrum precis intill Brunnsskogen så det finns många fina ridvägar att välja bland! Det finns en paddock men den är tyvärr inte i så bra skick, vill man träna så ligger Cirkusplatsen precis intill. Inte långt att köra till ridhus och träningar på RHC om man vill göra det. Hösilage ingår i hyran.

Det är ett litet stall så vi som är där hjälps åt med allting. Det är ett gäng lugna hästar som står där och ser gärna att den nya kompisen också tycker om att ta det lite lugnt (; Hästarna har fri tillgång till grovfoder i hagen och det finns uppvärmda vattentunnor.
Är du intresserad kontakta mig, Matilda, antingen via mejl eller telefon!


> Köp ny hästutrustning hos Horze.se
Pris  1300 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Matilda Svetoft 
Ort  Ronneby 
Län  Blekinge 
Telefon  0725065049 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.